Joyzine.se


Recension - Live

Billie The Vision And The Dancers
Herrgårn, Linköping
2005-11-24
Av: Christian Stenbacke
Publicerad: 2005-11-29
Hemsida: www.billiethevision.com

Det här måste vara en av de spelningarna med absolut högst mys- och fnissleendefaktor jag varit på i år. Allt känns så otrolig självklart. Trots kvällens val av klädsel (nu ska jag akta mig för att korrekt försöka namnge alla plagg men låt mig säga så här, de gör sig nog bäst på gamla damer) hos frontmannen Lars Lindquist riktades allt fokus på den underbara symbiosrelaterade gladpopmusiken! Jag kommer på mig själv att flertalet gånger stå och småkrama mig själv och i smyg vagga lite vagt på stjärten i sidled.

Själva utförandet förtjänar en extra eloge, samtliga medlemmar fullkomligen vibrerar av glädje och spellusta, (den nästintill tokiga Maria Carlsson på bas går det inte att få stopp på), något som de verkligen lyckas sprida vidare ut i lokalen tillsammans med de lena tonerna.

Att sedan texterna är sådär banalt enkla och tar upp ämnen som är identifierbara för även den armaste av krakar gör inte saken sämre, det hör till. Det är sättet Lars Lindquist levererar det hela på som tar det hela ett snäpp högre. Tamburinen alltid i högsta hugg då den skulle behövas. Måste ändå säga att låten om transan Pablo får mig att dra ytterligare på smilbanden.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Arvikas vassaste band 2006
Det bästa från 00-talet
Billie The Vision And The Dancers (2006-08-10)
Billie The Vision And The Dancers (2010-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner