Joyzine
Joyzine.se






FAQ

Recenserar Joyzine.se demoband?
Absolut. Vi tycker att det är viktigt att även lyfta fram mindre etablerade band och publicerar därför som allra minst en demorecension i veckan. Tveka inte att skicka er inspelning till oss.

Recenserar Joyzine.se datafiler?
Ja det gör vi, men skicka oss inga filer via mail. Sådana kommer vi bara att radera. Har ni ert material digitalt vill vi ha nedladdningslänkar till regelrätta släpp. Vi kommer inte att recensera någon som bara skickar en länk till myspace, bandcamp, spotify eller whatever med uppmaningen "gå in och lyssna". Däremot kan det mycket väl hända att vi vill lyssna på er ändå, så tipsa oss gärna.

Recenserar Joyzine.se allt material som kommer till redaktionen?
Vi gör ett gott försök, men vi får in så mycket material att det i längden är en omöjlighet att hinna recensera allt.

Hur snabbt efter att en skiva skickats in kommer en recension?
Det är tyvärr omöjligt att säga eftersom det beror på hur mycket annat som skickats in samtidigt. Vi gör vårt bästa för att recensera allt så snabbt som möjligt, men i vissa fall kan det dröja upp till några månader.

Går det att annonsera på sidan?
Naturligtvis, Joyzine.se är en attraktiv plats att sprida sitt budskap genom och vi har prisvärt annonsutrymme i flera prisklasser för så väl företag som privatpersoner. Se annonssidan för prisuppgifter och annonsbeskrivningar, eller kontakta mikael@joyzine.se för att boka annonsplats.

Hur bär jag mig åt om jag vill skriva för Joyzine.se?
Vi har alltid dörren öppen för initierade skribenter som inte är rädda för att tycka och har ett begåvat skriftspråk. Tror du att det kan vara något för dig? Hör av dig till mikael@joyzine.se med en beskrivning av dig själv och några arbetsprover.

Låter sig Joyzine.se styras av skivbolagen?
Nej, de är givetvis viktiga samarbetspartners för oss, men de har inget inflytande över våra omdömen.

Sök på Joyzine.se



artiklar / krönikor
recensioner