Joyzine.se


FAQ

Recenserar Joyzine.se demoband?
Absolut. Vi tycker att det r viktigt att ven lyfta fram mindre etablerade band och publicerar drfr som allra minst en demorecension i veckan. Tveka inte att skicka er inspelning till oss.

Recenserar Joyzine.se datafiler?
Ja det gr vi, men skicka oss inga filer via mail. Sdana kommer vi bara att radera. Har ni ert material digitalt vill vi ha nedladdningslnkar till regelrtta slpp. Vi kommer inte att recensera ngon som bara skickar en lnk till myspace, bandcamp, spotify eller whatever med uppmaningen "g in och lyssna". Dremot kan det mycket vl hnda att vi vill lyssna p er nd, s tipsa oss grna.

Recenserar Joyzine.se allt material som kommer till redaktionen?
Vi gr ett gott frsk, men vi fr in s mycket material att det i lngden r en omjlighet att hinna recensera allt.

Hur snabbt efter att en skiva skickats in kommer en recension?
Det r tyvrr omjligt att sga eftersom det beror p hur mycket annat som skickats in samtidigt. Vi gr vrt bsta fr att recensera allt s snabbt som mjligt, men i vissa fall kan det drja upp till ngra mnader.

Gr det att annonsera p sidan?
Naturligtvis, Joyzine.se r en attraktiv plats att sprida sitt budskap genom och vi har prisvrt annonsutrymme i flera prisklasser fr s vl fretag som privatpersoner. Se annonssidan fr prisuppgifter och annonsbeskrivningar, eller kontakta mikael@joyzine.se fr att boka annonsplats.

Hur br jag mig t om jag vill skriva fr Joyzine.se?
Vi har alltid drren ppen fr initierade skribenter som inte r rdda fr att tycka och har ett begvat skriftsprk. Tror du att det kan vara ngot fr dig? Hr av dig till mikael@joyzine.se med en beskrivning av dig sjlv och ngra arbetsprover.

Lter sig Joyzine.se styras av skivbolagen?
Nej, de r givetvis viktiga samarbetspartners fr oss, men de har inget inflytande ver vra omdmen.

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner