Joyzine.se


Recension - Live

Weeping Willows
Valhall, Skövde
2002-03-16
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-03-18
Hemsida: www.weepingwillows.nu

Weeping Willows startar lite trögt men sen accelererar det med en hisklig fart. Inlevelsen som till en början verkade vara lite väl tam blir till riktig glöd efter några låtar och Weeping Willows visar verkligen att de är värda en placering högt upp i toppen bland Sveriges poporkestrar.

Magnus Carlsson snålar med mellansnacket. Säger oftast ingenting och som mest några få ord. Men det gör absolut ingenting! Herren besitter en helt fantastisk sångröst och låter den tala istället för att kasta ur sig schablonartat scensnack. Jag hyser stor respekt för mannen med seriemördarframtoning som avväger varje ton helt perfekt och verkligen förgyller låtarna.

Även om Carlsson är den klarast lysande stjärnan ska ingen heder tas från bandet. De gör en så gott som prickfri insats och får till ett så väl svängigt som vackert sound. Weeping Willows fungerar helt enkelt alldeles utmärkt live och blandningen av ballader och upptempomelodier är väl avvägd.

Hitsingeln Touch me drar självklart ner flest applåder och glada tillrop men även mycket av det något äldre materialet tänder publiken ordentligt. Extra plus för The Smiths-covern och den väl tilltagna speltiden.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Arvika 2007 - Bland dinosaurier och mosbrickor
Tiger Lou
Weeping Willows (2006-02-07)
Weeping Willows (2011-09-03)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner