Joyzine.se


Recension - Demo

Shit the cow
volume/cow
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2012-02-14
Hemsida: myspace.com/shitthecow

Enligt sig själva spelar Shit the cow skrotrock. Det är kul med band som vågar och vill sätta ner foten och faktiskt skapa sin egen genre. Att döma av det som finns att höra på ”volume/cow” är skrotrock något som låter som ett mindre egensinnigt Interpol.

Det är i alla fall så Shit the cow låter. Det är lite så där drömskt, lite så där filtrerat och lite så där kaxigt drivet. Om man kan använda arrogant som en positiv beskrivning skulle jag göra det här. Gruppen gör nämligen rent musikaliskt ett ganska arrogant intryck, vilket i det här fallet skapar en snygg inramning och känsla.

Melodispråket är trots att det rör sig om pumpande rockmusik dessutom ganska tydligt och det går absolut inte att klaga på spelinsatsen. Men som sagt, ett mindre (om än kanske lite skränigare) egensinnigt och originellt Interpol är var jag landar om jag ska beskriva det här Stockholmsgänget. Prylen är kul oavsett om den kallas för skrotrock eller inte, men kompositionsmässigt finns mer att ta av.

När Shit the cow börjar skriva riktigt vassa låtar kanske även skrotrocken kan få sitt riktiga publika genomslag.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Chiara, 2023-04-11 00:19:56 (2a00:23c5:da3f:bb01:f4f4:4656:86a1:eb60)

Genuine Hackers är den bästa lösningen för att återställa stulen kryptovaluta. De hjälpte mig att återfå mina förlorade tokens efter att ha fallit offer för ett nätfiskebedrägeri på Telegram där angriparna fick tillgång till min plånbok och stal alla mina mynt. Med hjälp av Genuine Hackers kunde jag återfå totalt 11,8 BTC och 6,479 ETH inom 2 dagar efter att jag skickade in mitt ärende. Kontakta GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM för pålitliga och effektiva återställningstjänster..

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner