Joyzine.se


Recension - Live

Culf Of Luna
Trästockfestivalen, Skellefteå
2008-07-18
Av: Johan Norström
Publicerad: 2008-07-19
Hemsida: www.cultofluna.com

Det börjar vara några år sedan Cult of Luna spelade på Trästock nu, men av publikantalet att döma verkar de inte vara särskilt saknade. Det är trist och tråkigt, men Culten drar inte så mycket folk som de förtjänar denna fredagsnatt.

Som jag nämnde i min recension av Tiamat från Metaltown är Cult of Luna mästare på att bygga upp en stämning under sina konserter. Nu får jag dock bita i det sura äpplet och erkänna att inte heller Culten är perfekt alla dagar. Idag fungerar inte deras formel för stämningsbyggande särskilt bra. Kanske beror det på mig dock, jag upplever att ju längre konserten lider, desto mer mättad blir jag av den. Jag ska inte säga att jag blir uttråkad, men jag har sett och hört det här många gånger förut och det blir aldrig riktigt lika spännande som det var de första gångerna jag bekantade mig med Cult of Luna.

Någonstans blir Cult of Lunas konsert på Trästockfestivalen en besvikelse för mig, men samtidigt inte. Bandet levererar och röjer på som vore de piskade. Bandet levererar helt klart, men det är helt enkelt någonting som inte riktigt når ut från scenen till oss i den glesa publikskaran.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner