Joyzine.se


Recension - Live

Robyn
Way Out West, Göteborg
2011-08-12
Av: Erik Hammarström
Publicerad: 2011-08-15
Hemsida: www.robyn.com

Att Robyn skulle frälsa Way Out West-publiken var självklart. Redan från första stund har hon publiken i sin hand. Sen spelar det ingen roll vad hon gör, hon fullkomligt äger Slottsskogen den här kvällen, och kom inte och snacka Prince med mig gubbrecensenter! Det svenska popundret har de senaste året varit en showmaskin av rang med en imponerande samling låtar i bagaget. Sedan ”Body talk”-trilogin har hon på kort tid lyckats bygga upp en mindre svensk låtskatt,.

Det är lite tråkigt att Robyn står på scen när det fortfarande är ljust. Hennes nattklubbsnoveller hade passat perfekt när ljusen och projektionerna hade lyst upp den mörka sensommarkvällen. Nu känns det som en halv upplevelse, den här showen förtjänar mer.

Man slås över hur bra Robyn egentligen är, hennes egensinniga blandning av electro och Ace of Base måste göra popsnickare och färglösa popstjärnor gröna av avund. När hon under kvällen dessutom har vett att slänga in några snygga Kraftwerk-blinkningar så går i alla fall jag ner i brygga. Så simpelt, men så förbannat jävla bra. Nästa gång headlinar Robyn festivalen och då kanske självaste Prince stirrar avundsjukt på Sveriges mesta popstjärna.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Årets bästa skivor 2005
Årets bästa skivor 2010 enligt Christian Stenbacke
Robyn (2010-07-15)
Robyn (2005-08-07)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner