Joyzine.se


Recension - Skiva

Britta Persson
Current Affair Medium Rare, 2010
Skivbolag: Razzia Records
Av: Anna Enkvist
Publicerad: 2010-10-22
Hemsida: www.brittapersson.com

Ni vet att man ibland har förutfattade meningar om människor och musik. Att man bara genom av att kolla på ett omslag intalar sig själv att man minsann vet hur det kommer att låta och därför är man egentligen inte alls sugen på att lyssna och ge skivan en chans. Precis så var det med mig och Britta Persson. Men jäklar vad jag lurade mig själv för det här är inte alls vad jag trodde att det skulle vara. Jag är överraskad i positiv bemärkelse.

Och ni vet att de där förutfattade meningarna ibland ligger och gnager någonstans där i bakhuvudet och man är lite för stolt för att inse att man faktiskt var helt fel ute och istället försöker sig på att hitta fel med skivan. Vilka fel som helst, men helst små som man kan förstora. Lite så var det också den här gången. Men jag ger upp, jag hittar inga direkta fel eller skavanker som är värda att nämnas. Britta Persson är helt fantastisk!

”Current Affair Medium Rare” känns lite som att man är instängd i en rosaskimrande dimma inne på en exklusiv cocktailklubb i ett svunnet decennium. For the steadiness, Toast to M och Meet a bear kommer absolut finnas med i min reseplaylist så att jag har något fint att drömma mig bort till medan jag flyger mina 95 mil för att komma hem.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Minnenas Arvika
Joyzineåret: hallelujah
Britta Persson (2006-01-01)
Britta Persson (2008-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner