Joyzine.se


Recension - Live

Oskar Linnros
Hultsfredsfestivalen
2011-07-15
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2011-07-16
Hemsida: www.oskarlinnros.se

Oskar Linnros med band tog sig an festivalens tältscen på fredagen. En helt ok publik (7-800) hade tagit sig in för att se pop-sveriges kelgris nummer ett. Så vad bjuds vi på? Jo ett riktigt bra set. Välproducerat och framfört med energi och glädje. Alla i publiken får det de vill ha och ingen lämnar tältet besviken.

Det är just det. Man vet vad man kommer få numera. Oskar Linnros har vridit ur de sista dropparna ur första skivan "Vilja Bli". Visst, låtarna har fått nya kostymer inför denna turné mot vad man hörde och såg på hans turné i vintras. Men under allt smink så döljer sig samma välbekanta själ.

Topparna är förvisso skyhöga. Debut, Ack Sundbyberg, 25, Genom Eld och framför allt Från Och Med Du är hits som får folket framme vid scen att hoppa, dansa och skrika sig hesa som en ren och skär kärleksförklaring. Just där brinner tältet och ingen har nånsin hört talas om en regnig festival.

Men det verkar som att Oskar har ett antal ess i rockärmen (som förvisso ikväll är en alldeles för tajt skinnjacka), nya låten Pistol som testats på scener i sommar lovar gott. Så att Oskar Linnros skulle bli en skiva gammal och bortglömd, den risken är ytterst liten. Det vågar jag säga redan nu.

När man lämnar spelningen så är det en känsla av glädje man bär med sig ut på festivalområdet. En bra spelning. Bra låtar. Bra framfört. Bra band, Bra produktion. Bra. Bra. Bra. Bla bla bla..

Samma älskling i nya kläder.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Årets bästa 2011 enligt Erik Hammarström
Putte i Parken 2013
Oskar Linnros (2010-11-28)
Oskar Linnros (2013-09-13)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner