Joyzine.se


Recension - Skiva

All Time Low
MTV Unplugged, 2010
Skivbolag: Hopeless Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-04-26
Hemsida: www.alltimelow.com

Behöver man hålla en hype vid liv och se till att strålkastarljuset inte slocknar kan det inte gå för långt mellan släppen. Vad passar då bättre än att paketera en inspelning från MTV Unplugged lite snyggt och skeppa ut den i väntan på ett nytt studioalbum? Poppunkarna All Time Low smider medan järnet är varmt, minst sagt.

Tyvärr är de rent utsagt odrägliga i akustiskt format. Om de är profillösa och anonyma i sitt ursprungliga format är det ingenting mot vad som sker när de skalar ner sina låtar inför en lyckligt skrikande småtjejspublik i MTV-studion. Allt blir så sockersött att jag vill kräkas och de inställsamma låtarna liksom svämmar över i sitt hemska format.

Jag kan ställa upp på att hitsingeln Weightless är en smart låt i sitt ursprungliga utförande, men här blir även den ett obehagligt sockerpiller som smeker och kittlas och gör allt för att ställa sig in på ett obehagligt sätt. Det är själlöst och påträngande på ett inte alls smickrande sätt och de bongotrummor som används låter outsägligt larviga. Lyssna bara på Damned If I Do Ya (Damned If I Don't) och ni kommer förstå precis vad jag menar.

I missionen att hålla sig kvar i rampljuset får man visst ta till smaklösa metoder och släppa vilken skit som helst. Suck.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Bråvallafestivalen 2013 - en succé
All Time Low
All Time Low (2010-08-16)
All Time Low (2009-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner