Joyzine.se


Recension - Demo

Once at the Lost and Found
Conversation EP
Av: Erik Högkvist
Publicerad: 2010-11-13
Hemsida: myspace.com/onceatthelostandfound

Kristinehamnstrion Once at the Lost and Found släppte denna EP i april, men enligt ett meddelande på bandets officiella Myspace verkar de inte längre under detta bandnamn. Sedan, vad som verkar vara, cirka två månader tillbaka spelar de tre medlemmarna tillsammans som El Padre.

Nåväl, ”Conversation EP” består av fem ganska enkla och raka, poprockiga spår, som får mig att tänka på den svenska duon Johnossi. Skillnaden mellan dessa två band ligger framför allt i att Johnossi är en mycket skicklig låtskrivarduo, medan de fem låtar som återfinns på ”Conversation EP” saknar det där lilla extra som man ofta hittar i Johnossis musikaliska verk. Trots några hyfsat lyckade refränger, så tröttar jag ganska snabbt när jag lyssnar igenom den här EP:n. Det finns något som fångar mitt intresse i några sekunder här och där, men helheten blir i mina öron ganska intetsägande.

Kanske är detta anledningen till att de tre medlemmarna valde att lägga ner Once at the Lost and Found och reinkarneras som El Padre. Hur som helst så ska det faktiskt bli intressant att se vad de kan åstadkomma under sitt nya spanska epitet.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Once at the Lost and Found (2009-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner