Joyzine.se


Recension - Live

Skitsystem
Valhall, Skövde
2000-12-02
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2000-12-12
Hemsida: www.skitsystem.net

Punkarna var i sjunde himlen när grabbarna i Skitsystem äntrade scenen och fullkomligen körde över publiken med sin kompromisslösa kängpunk. Med två gitarrspelande sångare, en häftigt vevande trummis och en basist med ett ständigt leende på läpparna gick det inte att misslyckas.

Personligen skulle jag vilja beskriva Skitsystems show som mer häftig än bra. Det är onekligen medryckande att lyssna på deras enormt aggressiva tonkonster och se ilskan som fullkomligen sprutar runt deras kroppar, men musiken är lite för enahanda för min smak. I några låtar är det riktigt bra och det är skönt att få trumhinnorna massakrerade men i närmare en timme blir det lite jobbigt. När alla låtar heter saker i stil med Grå värld och Svarta tankar blir man dessutom lite deprimerad. Något positivt måste det väl finnas, till och med i den värld där Skitsystem lever.

Mot slutet är killarna i sitt esse och några riktiga rökare bränns av, vilket får mig att återigen skina upp och acceptera att Skitsystem trots allt är riktigt tuffa.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Headplate
Årets bästa skivor 2009
Skitsystem (2006-01-01)
Skitsystem (1999-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner