Joyzine.se


Recension - Live

Cult of Luna
Metaltown, Göteborg
2013-07-06
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2013-07-09
Hemsida: cultofluna.comKickjägare ombedes lämna tältet. Cult Of Luna har ingen brådska. De tar sin tid på sig att bygga upp sina låtar. Sakta. Sakta. Saaakta. Innan klimax kommer och allt är över. Fyra låtar på en timme. Mer än så får inte plats när den för dagen lite decimerade uppställningen intar Close-Up-tältet.

Cult of Luna har sina stunder, jag tänker inte sticka under stol med det. I sina allra finaste stunder är de rent av riktigt bländande. Men inte den här aftonen. Det känns som att det är något som inte tänder till. Som att den där extra lilla magin saknas.

Kanske är det forumet som är fel. Kanske är det bandet som inte kommer upp i sin fulla kapacitet. Men när de fyra släpande metalavarterna kablas ut står jag faktiskt bitvis och gäspar. Jag blir inte så där hänförd som det är meningen att man ska bli av Cult of Luna.

En snabb blick runt omkring i tältet säger att det är fler än mig som hyser samma tankar och bitvis glesnar det i leden. Kanske är det alla kickjägare som lämnar tältet när transportsträckorna blir alldeles för långa.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

De bästa skivorna 1999
Årets bästa 2011 enligt Johan Norström
Cult Of Luna (2003-01-01)
Cult of Luna (2009-06-27)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner