Joyzine.se


Recension - Skiva

Crash n Recovery
Post The Storm, 2012
Skivbolag: Sitaram Recordings
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2012-12-03
Hemsida: www.crashnrecovery.com

Vi tar det negativa först. Crash n Recovery tycker att det är alldeles för roligt att spela och skapa musik tillsammans vilket resulterar i att debutalbumet ”Post The Storm” blir åtminstone några bitar för långt. Det tar liksom aldrig slut och gör att jag som lyssnare hinner bli lite väl matt och mosig mot slutet.

Men bortser man från en sådan kritisk punkt finns det för det mesta bara bra saker att säga om den här ystra orkestern. Man stirrar storögt över Atlanten och presenterar en välanrättad blandning av upptempo-country och reflekterande americana-ballader. Att de här bitarna fastnat på radiostationer i Nashville är knappast något som överraskar, det känns snarare som en självklarhet (det blir nästan lite övertydligt när bandmedlemmarna på sina foton poserar i gammaldags kläder och flinar ute på ängar).

Bandet kan hantverket, de är duktiga musikanter och Linda Engström är en skicklig sångerska. Det gör att det blir i allra högsta grad angenämt, med kontemplativa My Daddy Had A Cabin som det största utropstecknet. ”Post The Storm” är en frisk debut, men hade som sagt gärna fått vara lite kortare.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner