Joyzine.se


Recension - Demo

Death By Armborst
S/t
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2012-03-26
Hemsida: facebook.com/dbamusic

Death By Armborst. Smaka på bandnamnet. Det måste väl vara omöjligt att inte charmas av ett gäng herrar som tagit ett så oerhört välklingande namn?

Tyvärr är gruppen inte alls lika charmant musikaliskt som bandnamnet är tilltalande. Det skriver jag utan att på något som helst sätt anse att musiken är dålig. Däremot är den ganska standardiserad.

Vi snackar kompetent och hetsig punkrock där herrarna hamrar på friskt och där sången är tillräckligt emotionell för att stå ut ur den annars ganska formstöpta punkfaunan. Death By Armborst gör prylen bra, men så där jättespännande är den inte.

Detta mest beroende på att låtarna inte är mer än hetsiga energipiller där gossarna hellre harvat på än tänkt en gång extra. Det är i alla fall så det låter. Death By Armborst lirar punk helt okej och sången, signerad Fabian Brusk Jahn, är ganska intressant (och förmodligen anledningen till att gruppen kammade hem priset som bästa osignade akt på Manifest-galan), men mer än så blir det inte genom fyra spår. Jag hade önskat mig lite mer intressant låtskrivande.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner