Joyzine.se


Recension - Live

Maskinen
Hultsfredsfestivalen
2011-07-16
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2011-07-17
Hemsida: myspace.com/maskinenmaskinen

Maskinen eller Morrissey? Det valet är inte särskilt svårt. Maskinen givetvis.

Duon som lyckades dra fullt hus trots att de spelade samtidigt som självaste The Strokes på Peace & Love lyckas kanske inte fullt lika stort i publikracet mot den gamle The Smiths-räven, men drar ändå en hel del folk till Red Stage när den sista festivalkvällen på återuppståndna Hultsfredsfestivalen börjar gå mot sitt slut och det är precis som väntat en intensiv show som levereras.

Herrar Frej och Herbert öppnar med Psykopat och sen är det fullt ställ hela vägen in i mål. En tight och effektiv leverans kombineras med hemmabyggd laser och uggleprojektioner på ett ganska fyndigt sätt och publiken är med på noterna. Samspelet lyfter konserten ytterligare.

Det blir liksom seger på walkover när man har liveorienterat inarbetade hits som Pengar och Segertåget att ståta med, men även nytillskottet Krossar alla fönster lovar gott för framtida plattsläpp på storbolag.

Med andra ord är det nog ingen som fäller några tårar över att ha valt Maskinen framför Morrissey den här kvällen då Hultsfredsfestivalen bommade igen och sa tack och hej för den här gången.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Mustasch
Motala Hardcore Festival 2013
Maskinen (2010-07-31)
Maskinen (2013-07-04)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner