Joyzine.se


Recension - Live

Maskinen
Putte i parken, Karlstad
2013-07-04
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2013-07-05
Hemsida: sv-se.facebook.com/maskinenmaskinenMaskinen är ett av sveriges bästa liveband. Så är det bara. Herrar Frej och Afasi har receptet till en bra konsert. Stenhårda beats. Tokiga hits. Monsterhits och en brutalt lojal supporterskara.

Så jag hade på känn vad jag skulle få se och uppleva. Jag hade inte ett rätt. Maskinen är ikväll så otroligt bloddopade så jag blir livrädd. Sveriges bästa liveband är ikväll förstärkta av en ljusshow som är så vacker, så snygg, så otroligt mäktig så den blir som ett tusental extra bandmedlemmar på scenen.

Maskinen varken sjunger eller rapar. Man skjuter ut orden med kulspruta från den brinnande scenen. Varenda stackare på festivalområdet blir träffade. Det går inte att fly Maskinen ikväll.

Segertåget, Alla Som Inte Dansar, Krossa Alla Fönster, Buffalo Blues är så otroligt mäktiga ikväll. Framförda med en sån fruktansvärd kraft att de skulle kunna användas som massförstörlsevapen.

Karlstad Kommun sjönk tio centimeter ner i marken efter att Maskinen var klara. Det var skrikande publik, hoppande publik, sjungande publik och framförallt en väldigt väldigt lycklig publik.

När jag trodde att vansinnet och festen var över så kommer Movits upp på scenen. Sommarhiten och löjligt snygga Limousin får jublet från publiken att skära hål på natthimlen.

Nu går det väl ändå inte att explodera mer? Nu måste väl gränsen vara nådd? Inte en chans..

I avslutande Pengar är det så mycket folk på scen. Det är Movits, det är blonda dj-tjejer, det är en Panda och det är ett sånt in i helfvete ös så jag skriker med hela min själ.

Maskinen knockade mig fullständigt. De våldtog min själ och sprängde mitt hjärta.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Tack Putte! Tack Karlstad! Pt.2
Metallica och Slayer – gubbtrött deluxe
Maskinen (2010-07-31)
Maskinen (2011-07-16)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner