Joyzine.se


Recension - Live

bob hund
Hultsfredfestivalen
2002-06-15
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-06-24
Hemsida: www.bobhund.nu

Skånepågarna gör det igen! Detta tycks vara bandet som inte kan misslyckas med en liveshow. Då är det inte så konstigt att publiken strömmar i stora tusental till Hawaii för att se festivalens näst sista konsert på scenen.

Jämför man med alla andra band är bob hund i nästan alla fall totalt överlägsna live. Bandet har dock ett så enormt rykte att leva upp till att det nästan kan fälla dem. Jämfört med andra gånger jag sett de sex herrarna i aktion är detta ingen riktig fullträff. Visst är Tomas Öberg galen, men inte lika urflippad som han stundtals kan vara. Han studsar inte lika mycket okontrollerat mot vad som är brukligt och verkar dessutom ha lite problem med rösten. Bara ett mickställ slås till oigenkännlighet och den traditionsenliga stolen slipper bli sönderslagen. Öberg är med andra ord något återhållsam.

Killarna spelar alltid bra och denna kväll är inget undantag. Låtarna sitter där de ska och låtvalet är dessutom lite oväntat, vilket renderar plus tecken i kanten. Även om jag saknar ett utbrott som Hörlurar.

Om Öberg inte har kraft, ork eller lust till att röja skiten ur sig så är han i alla fall taggad i mellansnacken som får mig att tokle flera gånger. bob hund röjde och gjorde det skickligt. Även om jag sett bandet bättre blev säkerligen de som såg dem för första gången frälsta. Skulle tippa på att de lämnade området med ord i stil med "Wow de röjde ju skiten ur allt och alla och han sångaren var ju helt tokig!"

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Popadelica 2012
Love in October
Bob Hund (2009-07-30)
Bob Hund (2009-07-03)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner