Joyzine.se


Recension - Skiva

V/A
Revolver - hard rock & metal edition vol 2, 2004
Skivbolag: NLP Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2005-02-01
Hemsida: www.nlp-music.com

Det börjar bli svårt att skriva ”Revolver”-recensioner utan att upprepa sig vid det här laget. Men nåväl, här har ni korta omdömen om de band från den här samlingen som är värda att kolla upp.

Fallen Angels imponerar storligen med sin melodidöds a la Göteborg. Synd bara att sångare Richard Sjunnesson (som jag antar att det är) drar bandet i smutsen genom att übermacho posera med blottad muskelbringa på bandfotot. Det ser så otroligt töntigt och skrattretande ut att man får svårt att ta det hela på allvar. Sluta upp med sådant där trams och låt din grymma growlröst tala istället!

Jag vet att jag börjar bli tjatig, men Seventribe förtjänar alltid att nämnas. Phase Twelve svarar för mycket delikat metalcore och Soul Source spelar heavy metal utan att få mig att tröttna efter 30 sekunder. Parallel Universe låter som en sammansmältning av The Ark, valfritt amerikanskt rockband och den mogna delen av Backyard Babies. Smakfullt!

Hedersomnämnande även till Exorcism of a mental disorder för ett tufft bandnamn. Men även för den småfestliga rock n’rolldödsen de presterar.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Julspecial 2009
V/A (2008-01-01)
V/A (2007-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner