Joyzine.se


Recension - Skiva

V/A
Birdnest DVD 1, 2004
Skivbolag: Birdnest Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-07-27
Hemsida: www.birdnest.se

I en tid när alla släpper DVDs har Köping-baserade skivbolaget Birdnest självfallet inte varit sena att haka på trenden. Problemet är bara att de inte har särskilt mycket att bjuda på. 23 musikvideos med 18 olika punkband och lite knapphändig bandinformation är inget man frivilligt pungar ut stålar för.

Utöver att innehållet är ganska skralt tycker jag heller inte att navigeringen är särskilt rolig. Inte nog med att menyerna är fula, de är dessutom inte speciellt lättanvända och rent av omständiga. Intrycket av "Birdnest DVD 1" är att den givits ut bara för att någonting skulle ges ut. Jag tycker gott bolaget kunde ha väntat med releasen tills de hade lite mer bonusmaterial att bjuda på. Det måste väl finnas en hel del skåpmat i garderoberna på kontoret?

Bortsett från det jag redan tagit upp går det dock inte att värja sig mot gamla taffliga punkvideos. Många inspelningar ser ut som om budgeten varit på minus redan vid inspelningsstart. I vissa fall blir det charmigt i andra bara enormt pinsamt och uruselt. När ett band som Räserbajs framstår som proffsigast i sällskapet förstår ni vart nivån ligger. Videon till Jag legend skall dock inte förringas, det är en riktig godbit.

Jag kan som ni förstår inte rekommendera den här DVDn. Inte ens de goda skratt som den då och då bjuder är värda det förhållandevis låga priset.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Julspecial 2009
V/A (2007-01-01)
V/A (2006-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner