Joyzine.se


Recension - Live

Lamb Of God
Getaway Rock Festival, Gävle
2013-08-08
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2013-08-10
Hemsida: www.lamb-of-god.comJag har lite svårt att se den riktiga storheten med Lamb Of God. Jag vänder och vrider på orkestern och dess prestationer, men blir inte alls klok på vad det är som får så många att attraheras så gravt av orkestern.

Det är samma sak när de får en vild publik att trotsa ösregnet och utöva cirkelvåld i grupp i Gävle. Det är kompetent så det förslår, det är tekniskt briljant och Randy Blythe har en pipa som garanterat gör många metalsångare i klassen gröna av avund. Men materialet? Materialet?

Det puttrar liksom bara på, utan att få fäste, utan att det känns särskilt dynamiskt eller att några partier eller refränger tillåts få mer fäste än andra. Lamb Of God kör över sin publik med precision och blytyngd, men de gör det utan att ha något särskilt intressant låtmaterial att luta sig mot. Ändå sjunger publiken som tokar när de återhämtar sig mellan circle pit-sessionerna.

Jag förstår det ärligt talat inte. När jag går från scenen är jag imponerad snarare än lysten. Amerikanerna står för en pardonlös uppvisning, men jag förstår fortfarande inte den riktiga storheten. Jag antar att jag är kräsen och vill bli knockad med lite mer finess.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Pray For Locust
Årets bästa 2012 enligt Mikael Mjörnberg
Lamb of God (2010-03-06)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner