Joyzine.se


Recension - Live

Hardcore Superstar
Skogsröjet, Rejmyre
2012-08-11
Av: Sebastian Norling Rauhala
Publicerad: 2012-08-12
Hemsida: www.hardcoresuperstar.com

Hardcore SuperstarSkogsröjets egna husband Hardcore Superstar placerades detta år på andrascenen Station, vilket känns märkligt då de tidigare utan problem fyllt ut området framför stora Röjet-scenen. Men kanske var det ett klokt beslut (Doro spelade på Röjet-scenen direkt efter och hon hade definitivt varit för stor för Station), då det som inträffade med första anslaget med Guestlist var någonting jag aldrig tidigare upplevt med Hardcore Superstar och förmodligen aldrig gör igen.

Jag är närapå att falla på knä i sågspånet i fotodiket när jag för första gången får höra Someone special live (visst, ni som var på Skogsröjet förra året också fick höra den men för undertecknad var detta som att förlora oskulden) och det slutar inte där.

Jocke Bergs röst är i Usain Bolt-form under kvällen, Vic Zino har efter några år nästan fått minnet av Thomas Silver att helt blekna bort och Adde och Martin är förmodligen hårdrockens mest eftersökta rytmsektion.

Vad det än är för gnistor som uppstår mellan Rejmyre-publiken och bandet, så antänder de den dallrande atmosfären som är innan spelningens start och explosionen därefter…jag finner inte ord. Hardcore Superstar har hög lägstanivå så även en dålig spelning känns aldrig som bortkastade pengar, men det enda som går att klaga på här är att det känns som att det tog slut för fort trots en 14 låtar lång best of-konsert.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Tack Putte! Tack Karlstad! Pt.2
Årets bästa 2011 enligt Sebastian Norling Rauhala
Hardcore Superstar (2008-06-26)
Hardcore Superstar (2008-06-27)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner