Joyzine.se






Recension - Live

Hardcore Superstar
Putte i parken, Karlstad
2013-07-04
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2013-07-05
Hemsida: www.hardcoresuperstar.com



Pang! Hardcore Superstar och öppningslåten Moonshine sliter loss varenda brädbit från Teaterscenen på Putte i Parken. Det är en rivstart som drar in som en orkan. Det är stenhårt och det är svängigt.

Göteborgsrockarna har förvandlat Mariebergsskogen till ett glammigt Sunset Strip och man gör det riktigt snyggt. Det är Kiss, Guns n Roses och Pantera i en och samma förklädnad.

Jocke Berg är en grym frontman och styr både spelning och publik med järnhand. Inte en enda själ i publiken kommer under hans radar.

Spelningen är en stenhård urladdning och ett facit på hur man lirar svängig stenhård glamrock.

Last Call For Alcohol bjuder in till kvällens högsta allsång. Hardcore Superstar gör ingen besviken, det manglas på och hitsen radas upp. Wild Boys, Someone Special och Guestlists framförs med akuratess och hur snyggt som helst.

Tyvärr för bandet så lockar två blonda DJ:s tydligen mer än stenhård rock. Folket lämnar spelningen när mullrande beats börjar dåna tvärs över festivalområdet. Hardcore Superstar förtjänar sin publik.

Festen fortsätter ända in i kaklet trots publiktappet. Göteborgarna stupar inte på nån mållinje. Man kör på tills återstående publik är tömda på energi.

En bra spelning som lämnar mig upprymd och glad. Hardcore Superstar precis som sina 031-kompanjoner har inte en aning om hur man gör en halvdan spelning. Det finns bara ett läge och segern är ett faktum.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Metaltown 2008
Hardcore Superstar
Hardcore Superstar (2007-01-01)
Hardcore Superstar (2007-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.se



artiklar / krönikor
recensioner