Joyzine.se


Recension - Live

Johnossi
Putte i parken, Karlstad
2013-07-03
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2013-07-04
Hemsida: www.johnossi.comJohnossi samlar festivalens hittills största publik framför största scenen. Into The Wild från nya skivan ”Transistions” får öppna festen. Det är allsång och händer i luften. John Engelbert har en så otroligt grym röst som gör sig vansinnigt bra live. Han når ut över hela området från första tonen. Det är snyggt och fantastiskt tajt. Men jag saknar elden. Det brinner aldrig till. Det känns som en spelning bland hundratals andra för bandet. Men visst finns det toppar. Gone Forever lyfter hela publiken och jublet är dagens högsta, och Party With My Pain känns klockren ikväll.

Johnossi har turnerat jorden runt och tillbaka. Det märks, det är så svinigt tajt och välspelat. Så visst kan man väl ha en dag på jobbet som alla andra, men det lyser genom och känns ända ut till åhörarna. Kvällens snyggaste låt är nya Everywhere (With You Man), förhoppningsvis en klassiker in the making.

Men när riffet.. nej.. RIFFET i Roscoe dånar ut från högtalarna. Då brinner scenen som en skogsbrand. Så vill jag att bandet ska kännas hela setet. Men man kan inte alltid få som man önskar.

Jag har alltid gillat Johnossi. Jag kommer inte tycka sämre om de efter den här spelningen. Men jag kommer önska mer och ha högre krav nästa gång jag besöker en spelning med bandet.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Emmabodafestivalen 2010
Tack Putte! Tack Karlstad! Pt.2
Johnossi (2010-07-29)
Johnossi (2013-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner