Joyzine.se


Recension - Live

Kreator
Sweden Rock Festival
2013-06-08
Av: Jesper Robild
Publicerad: 2013-06-23
Hemsida: kreator-terrorzone.de

Året var 2007 och jag deltog i mitt livs första riktiga moshpit på Sweden Rock Festival. Sex år senare var det dags igen. Samma band, samma scen, till och med samma speltid. Redan på förhand hade jag bestämt mig för att nu helsefyr ska jag åter förstöra min kropp och röst till värlens mest moshvänliga musik, nämligen den som Kreator producerar.

Och vilket fruktansvärt publikröj de lyckas få till, dammet, värmböljan och tröttheten till trots. Redan lagom till tredje låten uppmanar Mille Petrozza, mannen som spelar dubbelt så snabbt som Dave Mustaine och låter som en ilsken terrier till wall of death. Med största sannolikhet den fetaste Sweden Rock sett på länge.

Till min förtjusning består materialet till stor del av det bästa från årets fenomenala ”Phantom Antichrist”, men självklart bjuds vi på odöda klassiker som Violent Revolution, Flag of Hate och Pleasure to Kill. Ljudpersonalen lyckas för en gångs skull få till kanonljud på Rock stage, och det enda smolket i thrashbägaren är en utebliven Betrayer och en spann damm i halsen.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Årets bästa 2013 enligt Jesper Robild
Sweden Rock Festival 2013

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner