Joyzine.se


Recension - Demo

Dreamwire
Nowhere To Run
Av: Anna Enkvist
Publicerad: 2011-04-02
Hemsida: www.dreamwire.se

Dreamwire är ett enmansprojekt med Jönköpingspågen Tomas Carlström bakom spakarna. För femton år sedan började han experimentera med musiken och har testat de allra flesta genrerna, som exempelvis singer/songwriter och progressiv metal.

I presstexten till denna demo skriver Tomas att livet skulle vara en väldigt trist tillställning utan musik. Det är ett faktum som jag inte är sen att skriva under på, men tyvärr gör inte ”Nowhere To Run” något intryck av att göra livet roligare under tiden demon snurrar. Detta är en singer/songwriter med en rockpipa som har komponerat ihop en slags lättsmält pop med några rockinfluenser som tyvärr inte tillför särskilt mycket.

Det låter som att jag har hört något liknande tusen gånger förut. Och när något låter som något man har hört förut är det väldigt bra om det någonstans bjuder på något oväntat eller intressant så att musiken på så vis står ut i mängden av liknande låtar. Tyvärr händer inte det något spektakulärt under tiden som jag lyssnar på ”Nowhere To Run”. Musiken passerar omärkbart och ger inget annat intryck än att det är lite väl tråkigt, lite händelselöst och, just det, att jag har hört det här tusen gånger förut.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Tomas, 2011-04-02 19:25:38 (213.66.30.26)

får tacka för recensionen iaf, ska göra nästa släpp lite roligare att lyssna på :)

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner