Joyzine.se


Recension - Demo

Everwhere
One By One...Dead
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-12-01
Hemsida: www.everwhere.se

Everwhere fortsätter på den inslagna vägen. ”One By One...Dead” är en uppvisning i mycket kompetent musicerande. En vägg av potent metal där det är svårt att hitta några angreppspunkter hur noga man än synar hopkoket i sömmarna. Pur kvalitet framförande- och stilmässigt således.

Det enda som fortfarande saknas för den här duktiga orkestern är ett låtmaterial som verkligen står ut. Nu är det i och för sig inget större fel på de melodier man knåpat ihop till den här välljudande skapelsen. Men när den har fått snurra några varv handlar det snarare om en stor tjock matta av metal än att man känner igen specifika låtar och uppskattande nickar med. Anonymt är fel ord, jämntjockt kanske ligger närmare sanningen.

Därmed finns förstås risken att Everwhere ska drunkna i en allt för kompetent mängd av metalband. Det gör dock inte dess insats mindre beundransvärd. Med grunden i potent thrash och death metal dundrar man fram utan pardon och är samtidigt tillräckligt melodiösa för att kunna fiska fans från mer räddhågsna läger. Jag ser en enorm potential och väntar bara på att den ska blomma ut i sin fulla prakt.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Everwhere ()

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner