Joyzine.se


Recension - Demo

BOA
S/t
Av: Anna Enkvist
Publicerad: 2010-10-04
Hemsida: myspace.com/boarocksworld

BOA är ett band som enligt dem själva blev till av en medveten slump. Den slumpen ägde rum 2008 och sedan dess har de gjort sitt bästa för att nå ut med sin musik som de lite blygsamt hoppas att människor vill lyssna på.

Med en röst som ibland påminner om Miss Li guidar gruppens sångare Orsi lyssnaren genom ett drömlikt indiepoplandskap av änglalik sång, finstämda gitarrer och behagligt sväng.

Men tyvärr blir det inte mer än så för det finns ingenting som lyfter. Det är som att allting är stöpt i en form av en rak linje där det varken finns toppar eller dalar. Det är inte dåligt men samtidigt är det inte heller riktigt bra. Allting är placerat i facket mitt i mellan och verkar inte ha någon som helst plats för några nyanser. Jag vill inte säga att den här demon är tråkig, för det är den inte, men tyvärr tillför den ingenting. Den är lite för plan och perfekt helt enkelt.

När skivan har snurrat klart är det som att allting bara rinner av mig och den enda tanken som hänger kvar är att sången i alla fall var fin. Det är tråkigt att det är så, för det här är egentligen en bra demo, den har bara lite svårt att nå ut.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Skivan som förbryllade precis alla
Mäbe
Bored Man Overboard (2010-01-01)
Montys Loco (2006-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner