Joyzine.se


Recension - Live

Johnossi
Emmabodafestivalen
2010-07-29
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-08-01
Hemsida: www.johnossi.com

Det är riktigt trångt i Skogen när Johnossi strax efter skymningen kliver på scenen för att bjuda på vad som ska visa sig bli en riktigt minnesvärd urladdning. Är det något band som med åren visat vad inställning innebär på en livescen är det den här duon. Den här kvällen blir inget undantag.

Från de skälvande anslagen i nya titelspåret Mavericks till hitlåtarna Man Must Dance och What's The Point eller den starka avslutningen Roscoe ligger det en spänning i luften som det nästan går att ta på. Det beror inte enbart på att publiken är synnerligen hängiven, utan på att de överträffas av herrarna John Engelbert och Oskar ”Ossi” Bonde. Från start till mål ger de varje liten procent i sina kroppar för att leverera vad de kommit för att göra.

Att effekterna skriker ut från Engelberts gitarr och att Ossi slår så hårt att trumskinnen bågnar under hans satsning har ni som är flitiga Joyzine-läsare redan hört till leda. Det tål naturligtvis att upprepas, men den här kvällen träffar Johnossi ytterligare en nerv och imponerar så våldsamt att jag blir alldeles svag i knäna.

Kontrollerat rockmangel på två har aldrig och kommer aldrig låta bättre.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Klubb Republik
Siestafestivalen 2010
Johnossi (2013-07-03)
Johnossi (2013-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner