Joyzine.se


Recension - Skiva

a. Lostfield
Internal Affairs, 2010
Skivbolag: Egen utgivning
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-06-27
Hemsida: www.luggamusic.com/ALostfield_profile.html

För att vara helt ärlig, jag är inte det minsta förvånad över att de här colombianerna tvingas ge ut sin platta helt på egen hand och sedan betala ett promotionbolag för att försöka marknadsföra den hjälpligt. Faktum är att de borde ha insett att det här inte är konkurrenskraftigt redan på ritbordet.

Tanken och ambitionen är god, alla ska förstås få hålla på med musik om de vill, men det betyder inte att de måste tvinga den på sin omgivning. Problemet med a. Lostfield är inte att de är genomdassiga musiker utan att de är medelmåttigheten personifierad. Låtarna är ytterst anonyma och hela ”Internal Affairs” låter rakt igenom amatörmässig.

Ljudet är platt och demoartat, framförandet utan vare sig plan eller tanke och försöken att föra in något progressivt i den annars väldigt mjuka hårdrocken låter faktiskt mest löjliga. Jag har skrivit om medioker kultur och hur provocerande det är förr och det är en diskussion som kommer upp här igen. Något som låter så här medelmåttigt och amatörmässigt men ändå prånglas ut är långt mycket mer irriterande än alster som faktiskt är rakt igenom usla.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner