Joyzine.se


Recension - Demo

Sparrow
Feathers & Wings
Av: Anton Wedding
Publicerad: 2010-01-09
Hemsida: www.sparrow.se

Sparrow bjuder på trallvänliga låtar med trumpeter och stråkar med mera. Det är mycket, ibland till och med lite för mycket. Sångstämmor och musik är välarrangerat och bygger mot mäktiga klimax, problemet är att klimaxen ofta kommer lite väl tidigt och sen står och stampar på samma ställe. Det är bra ibland, medryckande liksom, men ibland tar Sparrow i lite för mycket och det blir medryckande på ett klumpigt sätt som inte riktigt känns bekvämt.

Burn With Me är en låt som lätt fastnar på hjärnan, en riktigt indiedänga med en en, två, tre, fyr-inräkning i början och en enkel men snygg refräng. Ett par andra låtar sätter sig också efter några genomlyssningar, resten blir hyfsat behaglig utfyllnad.

Låtskrivandet finns där, viljan likaså verkar det som. Det som saknas är det där lilla extra, personligheten, det som ska gripa tag i lyssnaren. Istället blir musiken ibland opersonligt smörig och förutsägbar. Trots det är Sparrows Ep ”Feathers &Wings” en fin samling söta poplåtar med några spår som har hitpotential.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Sparrow ()
Sparrow and the Workshop (2011-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner