Joyzine.se


Recension - Skiva

Law Found Guilt
Me Decade, 2009
Skivbolag: Lockjaw Records
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2009-11-14
Hemsida: www.lawfoundguilt.net

Precis som Death By Stereo (som recenserades här om dagen) verkar Österrikes Law Found Guilt vilja vara en hel massa olika saker på samma gång och har svårt att sålla bland sina infall och idéer. Det finns en tydlig koppling musikaliskt de två gängen emellan även utöver det vankelmodiga genreblandandet men österrikarna har skalat bort en betydande del av hardcoreaggressiviteten till förmån för poppunk i garageland. Om man ska göra en jämförelse vill säga.

Problemen som banden brottas med är också tämligen lika. Ni vet allt om slätstrukenhet inte sant? I Death By Stereo-recensionen orerade jag om musik som inte är dålig, men heller inte särskilt bra. Jag skulle kunna lägga karbonpapper på det resonemanget och återanvända det här. Möjligtvis med den reservationen att Law Found Guilt känns lite mer genuina i allt från framförande till låtsnickeri.

Herrarna från den intellektuella staden Linz kastar sig friskt fram och tillbaka mellan garagerock, sin kära poppunk och lite tuffare grejer utan att det blir särskilt häpnadsväckande. Men ändå är det lite småtrevligt att spendera tid med ”Me Decade”. Ni fattar grejen, eller hur?

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner