Joyzine.se






Recension - Demo

The Stuckups
Fucking promo 2003
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2003-06-10
Hemsida: www.stuckups.nu

Det är väl egentligen inte särskilt snällt att totalsåga hårt kämpande demoband, men min mamma har lärt mig att man ska vara ärlig. Det här är alltså inget annat än ren dynga. Jag skulle vilja rubricera musiken som raggern´roll, inga andra än raggare kan tänkas älska detta. The Stuckups låter som en betydligt drängigare version av Backyard Babies.

Förutom det att tonerna för tankarna till brylcreme, skruttiga bilar och riktigt slitna fruntimmer är låtidéerna från stenåldern och framförandet inte särskilt bra. Allt låter mest onyanserat och alldeles för distat. Det blir en fet ljudmatta av alltihop och inga specifika element träder fram, vilket är synd för de finns ju där bakom någonstans. Det är möjligt att jag skulle ge ett eller annat pluspoäng till den här geggan om mixen varit bättre.

Slakten av Stooges-pärlan I wanna be your dog förtjänar gruppen inget annat än spöstraff för. Sånginsatsen är inget annat än genomusel i denna version. Tycker dessutom att stycket låter nonchalant spelat. Nä, The Stuckups är inget bra över huvud taget. Det enda lyckade med det här bandet är den coola loggan med en naken kvinna insprängd i bandnamnet. Den är frän, musiken är bara mossig.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.se



artiklar / krönikor
recensioner