Joyzine.se


Recension - Skiva

Tristan
A darker side of me (CDs), 2006
Skivbolag: Jomimo Music
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2006-10-31
Hemsida: www.tristanfan.com

Tristan är ännu en ung man med rock- och radiodrömmar. A darker side of me är ännu en av dessa låtar som vill vara lite farliga, men hela tiden håller sig med en god marginal inom ramen för vad som kan tänkas spelas i kommersiell radio. Tänk Staind och Nickelback, men i något mindre nedstämd variant och med en mer catchy refräng och ni har A darker side of me.

Att låtens refräng kommer att sälja singlar råder det ingen tvekan om, men samtidigt är den så tillrättalagd och förutsägbar att livslängden lär vara lika med noll. Versens gitarriff andas lite hårdrock, men är ändå så pass putsade att de hade kunnat petas in som bakgrundsfond i valfri Backstreet Boys-låt. Det är medryckande skval utan något som helst djup (även om skivbolaget skrävlar ”Tristan är en ung man med många demoner och destruktiva tankar, en vilsen själ som funnit tröst i musiken”).

Tristan vill nog gärna tro att han är åtminstone lite hård, men i grund och botten är han bara ännu en gullig poppojke som haft modet att odla lite längre hår.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Tristan (2007-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner