Joyzine.se


Recension - Live

Icona Pop
Putte i parken, Karlstad
2013-07-03
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2013-07-04
Hemsida: www.iconapop.comÖppningen We Got The World är så hård, så glad, så medryckande att Icona Pop just där och då känns som drottningarna av EDM. Det är så svulstigt, så storslaget men ändå så småskaligt. Inga Friends-arenor eller 51.000 pers på Bråvalla behövs för att Icona Pop ska dunka sönder varenda levande cell i Karlstad med sin bas och förblinda halva Värmland med sin scenshow.

Ready For The Weekend knockade mig som en hästspark i huvudet på Bråvalla-festivalen. Låten är ÄNNU mäktigare på Putte i Parken. Basen tyngre, energin från scenen får publiken att i enad trupp hoppa och veva med armarna så att månen sätts i rullning.

Jag tycker mig se att den vackra Klarälven tornar upp sig till en tsunami hög som ett berg under låten. Men det kan såklart också vara en synvilla.

De lite lugnare låtarna under setet drar ner stämningen lite. Men det blir aldrig tråkigt eller heller inte särskilt avslaget. Icona Pop har botemedel på såna känslor. I Love It får avsluta spelningen. Det är knockout-seger och det känns som varenda besökare på festivalen hoppar med och sjunger I DON´T CARE. I LOVE IT

Jag gjorde det. Och jag älskade det.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Popadelica 2013
Årets bästa 2013 enligt Ricky Holmquist
Icona Pop (2013-05-04)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner