Joyzine.se

Annonsera p Joyzine.se

Blogg

Haddaway vs metal What Is Love?

Haddaway har uppenbarligen sett sina bsta stunder som sngare och Mnchens Emergency Gate tycks vara ett rtt lkigt metalgng i strsta allmnhet, men som gammal insnad eurodiscofantast kan jag inte lta bli att frtjusas av nedanstende klipp nd. Att kl den gamla eurodiscodngan i metalskr...

Mikael Mjrnberg (2013-11-28)


Giftet som definierade sommaren

Kan ett litet ynka parti definiera en hel festival och en hel sommar? Frmodligen r svaret p den frgan ja. Nr The Prodigy skruvar till Poison p ett stt som fr halva Stockholm att rmna under dess tyngd r det en tydlig markering fr hur jag nskar att hela festivalsommaren ska komma att bl...

Mikael Mjrnberg (2013-06-02)


Jag lser hellre Brvalla-lineupen n porrtidningar

Rubriken r egentligen en ren lgn. Dels fr att det vl i dessa tider av snabb internetporr knappast r ngon som lser porrtidningar lngre? Dels fr att Brvalla bara nstan r framme vid en lineup som r s dr fantastisk att begreppet (i dess jargongmssigt positiva bemrkelse br kanske tillg...

Mikael Mjrnberg (2013-02-13)


Festivalkriget Syntharna vs Hrdrockarna

nda sedan det stod klart att FKP Scorpio skulle storma in p den svenska festivalmarknaden och att de till rga p allt skulle gra det p exakt samma datum som storheten Peace & Love (27-29 juni) har det talats om #festivalgate, om det stora festival- och bokningskriget och om hur det egentligen k...

Mikael Mjrnberg (2013-01-29)


Slipknot till Brvalla inte helt lngskt

Nu ger jag mig frsts p att spekulera fullstndigt och har inga som helst belgg eller indikationer p att det lutar t det hllet. Bokningsgeneral Gunnar Lagermans konstaterande att lineupen genremssigt kommer att jmnas ut talar ju rent av om ngot helt annat. Men jag tror inte det r helt lng...

Mikael Mjrnberg (2012-11-27)


Back on track

Som ni har mrkt har Joyzine.se legat nere i nrmare tv dygn. Det beror p ett omfattande fel hos vr webbleverantr och r ngot som legat helt utom vr kontroll. Men nu r vi tillbaka i etern och passar p att sga sorry for the interruption med lite fin uppladdning infr den maffiga festiva...

Mikael Mjrnberg (2012-10-15)


Direktrapporter frn presskonferensen om Sveriges nsta storfestival

Under dagen presenterar tyska FKP Scorpio sin nya storfestival p Brvalla i Norrkping och dess frsta stora bokningar under en presskonferens i anslutning till det blivande festivalomrdet. Joyzines Ricky Holmquist finns naturligtvis p plats och twittrar direkt frn tillstllningen. Ni fljer ...

Mikael Mjrnberg (2012-10-03)


Joyzine.se sker fler skribenter

Vill du vara med och gra Joyzine.se nnu bttre? Infr hsten och vintern behver vi utka redaktionen med ytterligare ett par vassa pennor. Drfr sker vi dig som har ett stort musikintresse, r obotligt nyfiken och har en vass penna. Detta fr att hjlpa till med vrt arbete att skapa en...

Mikael Mjrnberg (2012-09-13)


Flj Joyzine p Skogsrjet

I dagarna tv pgr Skogsrjet i Rejmyre-skogen. Joyzines Sebastian Norling Rauhala r p plats och rapporterar direkt p Twitter. Ni fljer honom hr nedan eller direkt i fldet p Twitter ( @Joyzinese). ...

Mikael Mjrnberg (2012-08-10)


De frmsta ltarna frn Putte i Parken

Putte i Parken var en fantastisk festival. Inte bara fr att den var vlarrangerad med nrhet till stadskrnan och bjd p i alla fall lite finvder, utan ven fr att s mnga av artisterna levererade s brinnande spelningar. Det r ngot man som gammal festivalrv vet r ngot man knappast kan...

Mikael Mjrnberg (2012-07-10)


Sök på Joyzine.seartiklar / krnikor
recensioner