Joyzine
Joyzine.se






Om Joyzine.se

Joyzine.se är en politiskt och religiöst obunden musikpublikation som funnits på nätet sedan 2001. Vi står för ett brett musikaliskt fokus och håller koll på intressant musik. Dödsmetall är lika viktigt som skir singer/songwriter, obskyra garageinspelningar lika intressanta som den breda massans musik. Det enda som räknas är kärleken till musik, vilken yttring denna än tar. Joyzine.se är en sida som ska kunna tilltala alla med intresse för musik och publicerar varje vecka recensioner av skivor, demos och konserter samt kärnfulla intervjuer och krönikor.

Hos oss ska ni som läsare kunna upptäcka ny intressant musik likaväl som läsa om era favoriter.

Demoband är en grupp som ofta glöms bort i andra forum, därför tycker vi på Joyzine.se att det utöver vår andra bevakning även är viktigt att rikta strålkastarljuset mot morgondagens stjärnor.

En recension kan vara så oerhört mycket mer än bara ett omdöme. Lika mycket som vi säger vårt om skivor och konserter ska våra texter vara underhållande, läsvärda och välskrivna. Vi lägger stor vikt vid att ha duktiga och kunniga skribenter.

Våra artiklar går på djupet och angriper saker ur spännande synvinklar. Joyzine.se ska vara en garant för läsvärda och matnyttiga artistintervjuer.

Joyzine.se är givetvis helt gratis för sina läsare.

Citera oss gärna, men uppge källa samt URL i samband med citatet.

Recensionsmaterial kan sändas till:

Joyzine.se
c/o Mikael Mjörnberg
Lindövägen 42A
602 43 Norrköping

Vi ansvarar inte för insänt, ej beställt, material.

Joyzine.se innehar F-skattsedel


Riktlinjer för kommentarer

Joyzine.se förbehåller sig rätten att utan förvarning eller närmare förklaring radera inlägg som strider mot reglerna. Vi försöker att ha högt i tak för ett så spännande debattklimat som möjligt, men försök undvika rena personangrepp. Inlägg innehållande rasistiska budskap, hot, trakasserier eller ren reklam kommer obönhörligen att raderas. Tänk efter en extra gång innan ni postar en kommentar och försök att hålla er till ämnet. I likhet med språket i sitens innehåll bör debatter och kommentarer i den mån det är möjligt ske på svenska. Redaktionen på Joyzine.se bestämmer enväldigt vad som är lämpligt eller inte och är inte skyldiga att svara på frågor varför specifika inlägg raderats.

Sök på Joyzine.se



artiklar / krönikor
recensioner