Joyzine.se

Annonsera p Joyzine.se

Blogg

Joyzine.se sker fler skribenter


Vill du vara med och gra Joyzine.se nnu bttre?

Infr hsten och vintern behver vi utka redaktionen med ytterligare ett par vassa pennor.

Drfr sker vi dig som har ett stort musikintresse, r obotligt nyfiken och har en vass penna. Detta fr att hjlpa till med vrt arbete att skapa en s intressant musikbevakning som mjligt.

Vi sker folk som vill hjlpa till med att recensera skivor, demos och spelningar, skriva krnikor, mustiga blogginlgg och intervjua artister. Helt enkelt hjlpa till att skapa en s levande och intressant musikbevakning som mjligt.

Vad vi sker r skribenter med ett brinnande intresse som r beredda att bidra med material kontinuerligt. Skribenter inom alla upptnkliga typer av genrer r av intresse.

Lter det intressant? Tveka inte att hra av dig till chefredaktr Mikael Mjrnberg p mikael@joyzine.se med en kortare beskrivning av dig sjlv och din bakgrund samt ngot eller ngra arbetsprover.

Om Joyzine.se
Joyzine.se r en politiskt och religist obunden musikpublikation som funnits p ntet sedan 2001. Vrt ml r att ha ett brett musikaliskt fokus och bevaka intressant musik. Ddsmetall r lika viktigt som skir singer/songwriter, obskyra garageinspelningar lika intressanta som den breda massans musik. Det enda som rknas r krleken till musik, vilken yttring denna n tar. Joyzine.se publicerar dagligen recensioner av skivor, demos och konserter samt krnfulla intervjuer och krnikor.

Joyzine.se r en sprngbrda fr skribenter med stora ambitioner. Tidigare och nuvarande skribenter fr Joyzine.se publiceras (har publicerats) i till exempel Gaffa, Devotion Magazine, Folkbladet (Norrkping), stgta Correspondenten, Metro, Slavestate, Vrmlands Folkblad, Rocknytt, Dagensskiva, Vsterbottens Folkblad, Poplight, Rocksoul med flera.

Allt arbete fr Joyzine.se sker p ideell basis.

Mikael Mjrnberg (2012-09-13)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlgg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krnikor
recensioner