Joyzine.se


Artikel

Hur musikfestivaler kan förgylla din sommarNu när sommaren står i blom så innebär det att många av oss har tid att ta semester.

Oavsett om du bara vill njuta av din lediga tid med fötterna på bordet eller om du vill åka jorden runt så finns det alltid en chans att slappna av och ha roligt. En annan populär del av sommaren är all live-musik. Oavsett om du vill gå på en konsert, ett rock-gig eller något annat så finns det mängder av alternativ när du vill slappna av och lyssna på musik!

En av festivalerna som innehåller alla möjliga genrer är Way out West, som går av stapeln i Göteborg i augusti i år. Det är ett tredagarsevenemang där du kan lyssna på rock, elektronisk musik och indieband tillsammans med en vild publik som alltid skapar en fantastisk atmosfär och minnesvärda ögonblick. Medan du väntar på det så kan du stanna kvar vid musiktemat genom att spela några av de bästa musikinspirerade spelen som finns, vilket skulle kunna vara Gun n’ Roses-spelautomaten som finns tillgänglig på sv.wintingo.com. Du kommer sitta som klistrad i timmar, och när du vill byta så kan du testa alla andra musik- eller TV-inspirerade spelmaskiner som WinTingo har, vilket också kan ge många roliga stunder. Och då har vi inte ens nämnt alla klassiska casinospel som finns att välja bland, så som Blackjack eller Roulette.

Förutom Way out West finns det en annan festival i sommar som kommer fånga många festivalbesökares uppmärksamhet i Sverige, nämligen Into the Valley. Tillsammans med välkända namn i house- och techno-scenen kommer tusentals fans ha en fantastisk natt. En annan bra sak med denna festival är dess plats, vilket råkar vara ett gammalt kalkbrott som tillsammans med den omkringliggande skogen adderar en känsla av spänning när man besöker platsen. Med tanke på att allas älskling Swedish Rock precis avslutades behöver fans som letar efter rockfestivaler antagligen ta sig en bit utanför Sverige de närmsta månaderna, och det finns många alternativ. Oavsett om det är i Frankrike, Kroatien eller Tyskland så kan du hitta en festival som passar dina behov och ge dig och dina vänner den fantastiska upplevelse som ni suktar efter.

Denna sommar ger dig chansen att njuta av friheten och vad skulle kunna vara bättre än att gå på en musikfestival? Oavsett om du hamnar i rätt sinnesstämning genom att spela på dina favoritspelautomater eller genom att ta det lugnt där hemma så kan du boka in dig på en av dessa fantastiska festivaler runtom Sverige och Europa för att säkra oförglömliga månader för dig och dina vänner.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Av: Birger Sponson 2016-07-22
Foto:
Hemsida:

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner