Joyzine.se


Blogg

Joyzine.se söker fler skribenter


Vill du vara med och göra Joyzine.se ännu bättre?

Inför hösten och vintern behöver vi utöka redaktionen med ytterligare ett par vassa pennor.

Därför söker vi dig som har ett stort musikintresse, är obotligt nyfiken och har en vass penna. Detta för att hjälpa till med vårt arbete att skapa en så intressant musikbevakning som möjligt.

Vi söker folk som vill hjälpa till med att recensera skivor, demos och spelningar, skriva krönikor, mustiga blogginlägg och intervjua artister. Helt enkelt hjälpa till att skapa en så levande och intressant musikbevakning som möjligt.

Vad vi söker är skribenter med ett brinnande intresse som är beredda att bidra med material kontinuerligt. Skribenter inom alla upptänkliga typer av genrer är av intresse.

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till chefredaktör Mikael Mjörnberg på mikael@joyzine.se med en kortare beskrivning av dig själv och din bakgrund samt något eller några arbetsprover.

Om Joyzine.se
Joyzine.se är en politiskt och religiöst obunden musikpublikation som funnits på nätet sedan 2001. Vårt mål är att ha ett brett musikaliskt fokus och bevaka intressant musik. Dödsmetall är lika viktigt som skir singer/songwriter, obskyra garageinspelningar lika intressanta som den breda massans musik. Det enda som räknas är kärleken till musik, vilken yttring denna än tar. Joyzine.se publicerar dagligen recensioner av skivor, demos och konserter samt kärnfulla intervjuer och krönikor.

Joyzine.se är en språngbräda för skribenter med stora ambitioner. Tidigare och nuvarande skribenter för Joyzine.se publiceras (har publicerats) i till exempel Gaffa, Devotion Magazine, Folkbladet (Norrköping), Östgöta Correspondenten, Metro, Slavestate, Värmlands Folkblad, Rocknytt, Dagensskiva, Västerbottens Folkblad, Poplight, Rocksoul med flera.

Allt arbete för Joyzine.se sker på ideell basis.

Mikael Mjörnberg (2012-09-13)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner