Joyzine.se


Recension - Live

Melissa Horn
Hultsfredsfestivalen
2011-07-14
Av: Ricky Holmquist
Publicerad: 2011-07-14
Hemsida: www.melissahorn.se

Sorry Melissa. Det var lite för regnigt, lite för stor scen för dig. Festivalkostymen de gav dig rann liksom ett kallt sommarregn nerför hela kroppen. Du ska ha all heder att du verkligen försökte, trots regn, trots en publik som antingen stannade inne i ett torrt tält eller inte hade hunnit anlända till Småland ännu. Melissa Horns spelning är så vacker, så innerlig, så intim.. så fel. Allt är på förhand så rätt. Rätt material (för en tidig spelning), rätt utsrålning och charm för att hälsa alla festivalbesökare välkomna till detta återuppstådda monster.

Men vädergudarna vill annat denna dag.

Melissa och bandet känner varandra väl musikaliskt, det märks. De följer varandra i låtarna som lekande delfiner runt en fiskebåt.

Det är vackert tajt, vackert mysigt. Vackert som en solnedgång. Men feltajmat som ett regn på en festival.

Det man tar med sig från spelningen är att Melissa är en otroligt begåvad sångerska och textförfattare. Hon är bekväm i rollen som ägare av scen (även om scenen väller över henne som en tsunami) och håller sig till sin grej.

Men tyvärr kunde vi inte denna dag rulla ut filtarna i gräset och njuta av upplevelsen såsom denna spelning bör avnjutas. Melissa hade alldeles för många hinder att ta sig över denna förmiddag.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Hultsfredsfestivalen 2011
Trästockfestivalen 2010 - torsdag
Melissa Horn (2010-08-22)
Melissa Horn (2012-07-06)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner