Joyzine.se


Recension - Live

bob hund
Putte i Parken, Karlskoga
2011-07-07
Av: Erik Högkvist
Publicerad: 2011-07-10
Hemsida: www.bobhund.se

bob hund

bob hund har på senare tid kommit att bli en stor personlig favorit. Därför ser jag fram emot den här spelningen väldigt mycket. Det 20-årsjubilerande bandet inleder sin spelning på Putte i Parken med suggestiva och mästerligt betitlade Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk. Redan där tycker jag att de sätter tonen för en kväll som ska visa sig bli fullkomligt lysande.

”Hur många band kan skryta med att redan som andra låt spela en låt som heter Ska du hänga med? Nä!!”, säger bob hunds frontman Thomas Öberg. Inte många skulle jag säga. Nu är det kanske inte det som Öberg syftar på, men bob hund sitter på en otroligt stor låtskatt. Något som tydliggörs när låtar som Tinnitus i hjärtat, Nu är det väl revolution på gång?, Sista beställningen och Tralala lilla molntuss, kom hit skall du få en puss framförs.

bob hund är ju dessutom alltid lika underhållande att se på en festivalscen. Mycket tack vare sin frontman och sångare, som aldrig tycks stå still. Han springer runt, kastar mikrofonen, leker med en orangevit trafikkon och så vidare. Listan kan göras lång.

Låt oss slutligen hoppas att bob hund står på Putte i Parkens största scen efter ytterligare 20 år och firar sitt 40-årsjubileum. Och gärna varje år fram till dess också. Det är svårt att tröttna på att se bob hund live.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Arvikafestivalen 2009
Emmabodafestivalen 2009
Bob Hund (2009-07-30)
bob hund (2000-06-15)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner