Joyzine.se


Recension - Demo

The Great Decay
Apocalypse Now (CDs)
Av: Anna Enkvist
Publicerad: 2011-05-24
Hemsida: www.thegreatdecay.se

Det var under hösten 2010 som jag först kom i kontakt med The Great Decay. Flera veckor efter att jag hade recenserat deras cd-singel nynnade jag fortfarande på en av låtarna. Det visade sig att I’ve Never Been To Moscow är en låt som svetsar sig fast i huvudet och stannar där tills den själv är redo att ge sig av.

Nu har killarna från Hässleholm släppt ännu en cd-singel och precis som förra gången är det en ren njutning att lyssna på vad de har komponerat ihop. Något som är viktigt att poängtera är att det är mycket som har hänt sedan förra singelsläppet. Nej, de har inte bytt sound men på något sätt känns det här som någonting helt annat. De har utvecklats och tack och lov har de utvecklats i rätt håll. ”Apocalypse Now” känns mer bekvämt, mer, melodiskt, mer avancerat och det sitter som en smäck. Det låter mer professionellt helt enkelt.

Även om de båda låtarna på denna cd-singel är värda flera genomlyssningar är titelspåret Apocalypse Now den låt som jag knyter an till bäst. För det är helt enkelt så att det är på den låten som The Great Decays musikaliska expertis är som tydligast.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

The Great Decay ()

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner