Joyzine.se


Recension - Live

Earlytobed
Pier Pressure, Göteborg
2010-06-20
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2010-06-21
Hemsida: myspace.com/earlytobedDet är alltid kul att se unga, hungriga band som vet att ta för sig. Nu har Earlytobed förvisso funnits ett bra tag, lirade på Pier Pressure redan 2007 och har landat ett fett skivkontrakt i Japan, men de är fortfarande inte lastgamla utan ser ut som ett gäng fjuniga fjortisar där uppe på scenen. Det säger jag inte med minsta lilla negativa klang utan med en uppskattning inför charmen. Earlytobed känns som ungt, fräscht och uppfriskande blod.

Sångaren Ole borde visserligen skaffa sig en lite tjusigare frisyr, men i övrigt är han en frontman av rang som både fixar att röja och sjunga på ett föredömligt sätt. Det gör för övrigt hela orkestern. Samtidigt som de blandar aggression med melodi på ett snyggt sätt ser de till att bjuda upp till en show som är juste att titta på. Det händer ständigt saker på scenen och gossarna levererar med spelglädje.

Sen kan jag väl som ny lyssnare tycka att materialet drar lite väl mycket åt ett och samma håll och därmed blir enformigt och att vissa av poserna känns lite utstuderade, men det ser jag så gärna mellan fingrarna med. Jag tror nämligen att de här värmlänningarna kommer att utvecklas till något betydligt större.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Pier Pressure 2010

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner