Joyzine.se


Recension - Demo

Technique
S/t
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2003-06-10
Hemsida: www.technique.nu

Technique låter som ett mindre mangligt The (International) Noise Conspiracy med inblandning från lite flåshurtig street- och skatepunk. Jag gillar det inte. Den här fyraspårs demon (introt inräknat) är alldeles för identitetslös och vek för att den ska tilltala mig.

Gossarna försöker mosa på med skrammel så gott de kan, men det blir aldrig särskilt hårt och låter mest fattigt. Jag vägrar tro att detta är ljudet bandet är ute efter. Antingen softar man till det lite mer eller så spelar man lite hårdare. Den här halvmesyren tilltalar troligtvis varken skrammelpunksen eller de mer försiktiga poppojkarna.

Det saknas vasst låtmaterial och ska jag vara ärlig tycker jag materialet framförs något torftigt. I biografin påstår sig bandet ha hittat ett sound som sätter en ny standard för svensk alternativmusik. Så är det inte alls. Det här låter som vilken könlös fritidsgårdsrock som helst.

Bums tillbaka till replokalen för att yxa till musiken ytterligare. Sluta spana mot ”scenen mittemellan” och våga göra det oväntade är mitt råd till den här samlingen uppåtsträvande pojkar.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Client

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner