Joyzine.se


Recension - Skiva

Dupont
Tea at Eve’s, 2009
Skivbolag: Egen utgivning
Av: Nina Torbacke
Publicerad: 2009-08-23
Hemsida: myspace.com/enjoydupont

Killen som ligger bakom Dupont heter Pontus Sandevärn och det här är hans debutskiva. Han skickade en papperslapp tillsammans med sin skiva till vår redaktion. Lappen avslutades med raderna ”Jag skulle verkligen uppskatta om ni ville ge er på en liten recension”. Vad svarar man på sådant? Jo, man recenserar den givetvis!

Hans röst är bra och musikaliskt låter det fint genom hela skivan. Skivan är överlag bra, men texterna är ibland lite svåra att ta till sig. De känns ibland lite kryptiska och svårtolkade.

Garden of E är en väldigt peppande låt. Man blir glad av den. Det är även lätt att fastna för spåret Let’s Spend the night som är en strålande vacker duett med Matilda Åhrestad med artistnamnet Mattis. Det här är ett riktigt guldkorn! Crash är en historia om krossad kärlek. Dessa två spår är de bästa på skivan.

Det ska dock bli mycket spännande att se vad den här mannen kan hitta på i framtiden. Det verkar hittills väldigt lovande i och med den här debuten. Det blir en trea med ett stort plus framför betyget!

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Le Dupont (2010-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner