Joyzine.se


Recension - Skiva

The Bones
Bigger than Jesus, 2002
Skivbolag: I used to fuck people like you in prison
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2002-06-10
Hemsida: www.bonesrocknroll.com

Century Medias underetikett I used to fuck people like you in prison har onekligen en hel del spännande på gång. Först kom The Spitts "Cut the circulation off" och nu är det dags för ett andra album med Karlskronas The Bones.

"Bigger than Jesus" är en riktigt bra platta rakt igenom. Bandet har tagit fasta på det melodiska svänget och fått till ett flertal riktigt härliga refränger. Utan att göra avkall på det smutsiga punkrocköset bör noteras. En smällhit som Hate är given på alla sommarens blandband.

Referenserna haglar på skivan och om jag skulle räkna upp alla bandinfluenser som kan skönjas skulle jag behöva skriva en roman. Låt mig säga så här: Rolling Stones möter Elvis Presley möter The Spitts (!) så kan jag kanske skapa lite klarhet. Fast antagligen rör jag bara till det lite extra för er.

Hur som helst är "Bigger than Jesus" ett riktigt vasst punk´n´roll släpp. "The Bones are back and ready to kick ass" berättar pressreleasen. Med den musik bandet presterar både sparkar och smeker de min stjärt på samma gång.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

The Bones (2012-01-01)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner