Joyzine.se


Recension - Skiva

Meat Puppets
Rise To Your Knees, 2007
Skivbolag: Side Cho Records
Av: Sheena Lindberg
Publicerad: 2008-01-29
Hemsida: www.themeatpuppets.com

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag tycker om Meat Puppets. Det är skön musik med sång som passar fint tillsammans med de snällare textraderna. Men samtidigt saknas något. Och efter ett antal lyssningar kan jag fortfarande inte sätta fingret på vad det är.

Men som sagt så är det bra skriven musik, musik utan massa tillägg och inslängda ljudeffekter för att göra det bättre. Jag finner mig själv kliva iväg i tankarna en del gånger. Detta är för mig musik som säkert skulle passa bra under en bilresa. Rock i den nyare genren kanske, men samtidigt med drag av den lite äldre stilen. Sången är också i sig bra. Klar rockig röst som påminner lite om en lugnare Mike Ness (Social Distortion).

Låten Spit är en av de låtar jag rekommenderar att man lyssnar på om man ska lyssna på ”Rise to Your Knees”. Den har det där sköna rockgunget som saknas på så många skivor idag.

Helt klart en skön skiva – trots att jag fortfarande inte kan sätta fingret på vad det är jag saknar – som jag gärna tar med mig då jag ska ut och resa.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner