Joyzine.se


Recension - Live

Strip Music
Studenternashus, Norrköping
2004-11-25
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-11-30
Hemsida: www.stripmusic.se

Egentligen tycker jag det är ganska larvigt med sådana här band. Pinnsmala poppojkar med välstylade synthfrisyrer, lite lagom mycket smink och en estetik som viskar om vänstersympatier brukar få mig att rynka på näsan. Följaktligen hade jag inga högre förväntningar på Henric de la Cours (ex-Yvonne) nya band.

Även om delar av sällskapet står som fastfruset i golvet fungerar Strip Music riktigt bra på den förhållandevis lilla scenen. Låtarna flyter lite i varandra och låter ungefär likadant, men det känns som att det inte spelar någon roll. Strip Music kommer aldrig bli något revolutionerande band utan är bara underhållning för stunden och som det fungerar de. Då passar dessutom den småfåniga poserattityden in.

Det är dock ganska påtagligt att bandet inte riktigt vet vart de står. Att de inte vet om de ska lyckas ta ett grepp om publiken eller inte. Ett tydligt tecken på detta är att de har otroligt bråttom in på scenen igen inför extranumren. Förmodligen finns där en rädsla för att publiken skall överge dem. Men det finns en charm i det någonstans. Strip Music är ett band värt att se.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Relaterat

Arvikas vassaste band 2007
Vilken är den bästa jullåten?
Strip Music (2007-07-13)

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner