Joyzine.se


Recension - Skiva

Bulls Eye Dirt, the/Bates Motel
Sthlm rock city (7"), 2003
Skivbolag: Feedback Boogie
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2003-06-17
Hemsida: www.bullseyedirt.com

The Bulls eye dirt är välkända på Joyzine vid det här laget efter att deras två democds recenserats här. Bandets bidrag på den här split sjuan med Bates Motel är hämtade från ”Living to lose”, i mitt tycke den sämsta demon av de två. Bandet är dock förlåtet då Hot chicks som öppnar vinylen är nämnda inspelnings bästa spår. Även om Bulls eye dirt har gjort bättre material än det som återfinns på denna inspelning tycker jag att de är det bättre av de här två banden.

Bates Motel ståtar med ett coolt bandnamn, mer än så är det dock inte. Deras småpunkiga rock n´roll är inget jag imponeras av. Det låter på tok för standardiserat och egna idéer tycks helt saknas. Never going back är den bästa av deras två låtar, men det är inget du behöver bemöda dig med att lyssna på. Massor av band har gjort samma sak tidigare och betydligt bättre.

Jag tycker formatet är något för litet, men det har nog mest med att jag är lat och inte orkar vända på skivan att göra. Samtidigt är det dock lite tufft med sjuor så jag är lite splittrad. Detta är dock inte någon vinylbit du behöver ens för utseendets skull. Den är inte ens färgad eller utsmyckad på något annat trevligt vis. Satsa på Bulls eye dirts färska cddemo ”Legends” istället.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner