Joyzine.se


Recension - Skiva

Serpent Obscene
Devastation, 2003
Skivbolag: Black Lodge
Av: Mikael Mjörnberg
Publicerad: 2004-01-18
Hemsida: www.serpentobscene.com

Fläskig deaththrash är aldrig fel, speciellt inte när den framförs så kompetent som i fallet Serpent Obscene. De svenska gossarna svarar för aggressionsspäckad söndagsunderhållning av det argare slaget. Det går fort och skriks stenhårt mest hela tiden, men särskilt ondskefullt känns det aldrig.

”Devastation” är en bra platta, men den lider som så många andra skivor inom genren av ett stort problem. Det blir för enformigt i längden. Det hamras lite väl frenetiskt på trummorna och getingriffen tappar udd ju fler de blir. Serpent Obscene har dock ett väl fungerande motmedel mot detta. De slänger in grooviga rock n´rollpartier som lättar upp något i allt manglande. Jag hade gärna sett mer av detta grepp då det är väldigt effektfullt. I nuvarande form dyker dessa partier upp alltför sällan för att tillfredsställa mig.

Serpent Obscene är som ett något lättviktigare The Crown eller aggressivare Hypocrisy, för att hjälpa er att placera dem på kartan. Med andra ord juste mangel som tyvärr tenderar att drunkna i den stora massan.

Dela p� Facebook Dela p� Twitter

Kommentera

Namn:

Spamskydd, skriv 49273 i rutan

Inlägg:


Inga kommentarer

Sök på Joyzine.seartiklar / krönikor
recensioner